Όροι Χρήσης

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Το underwears.gr έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το underwears.gr  έχει δικαίωμα να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ` όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

Το underwears.gr  έχει δικαίωμα να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας.

Το underwears.gr  επικροτεί την αξιολόγηση των προϊόντων και υπηρεσιών του. Η δημοσίευση των αξιολογήσεων κρίνεται απαραίτητη ως οδηγός και για τους νέους πελάτες. Το underwears.gr  διατηρεί μονομερώς το δικαίωμα μη δημοσίευσης κακόβουλων αξιολογήσεων και κριτικής που δεν ευσταθεί.

Το underwears.gr  δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.

 

Διαχείριση του λογαριασμού σας και παρακολούθηση των παραγγελιών σας.

Η εγγραφή σας στο e-shop underwears.gr  απαιτεί τα στοιχεία της διεύθυνσης αποστολής και χρέωσης της παραγγελία σας. Το email σας το καταχωρούμε για την αποστολή εκπτωτικών κουπονιών και ενημερωτικών δελτίων καθώς και για να ενημερώνεστε άμεσα για κάθε φάση της παραγγελία σας. Το underwears.gr  σας ενημερώνει άμεσα μέσω του λογαριασμού σας αλλά και με email για το αν έχει ολοκληρωθεί σωστά η πληρωμή της παραγγελίας σας, εάν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, εάν έχουν αποσταλεί και πότε καθώς και για το ποιοι είναι οι κωδικοί παρακολούθησης της αποστολής των δεμάτων από την μεταφορική εταιρεία, για παρακολούθηση της πορείας τους από εσάς του ίδιους.

Με το λογαριασμό σας μπορείτε να χαρακτηρίσετε επιθυμητά προϊόντα για μελλοντική αγορά, να σχολιάσετε τη ποιότητα αυτών, να εγγραφείτε σε δελτία νέων, να κατεβάσετε οδηγούς προϊόντων σε έντυπη μορφή αλλά και να προτείνετε προϊόντα σε φίλους σας.

 

Κατάσταση παραγγελίας και αναζήτηση – εντοπισμός δέματος.

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται με την Easy Mail. Όταν αποσταλεί το δέμα σας λαμβάνεται ενημερωτικό Email. Στο email σας αποστέλλεται σχετικός κωδικός αναζήτησης για εντοπισμό του δέματός σας online. Συγκεκριμένα:

Αναζητήστε την παραγγελία σας μέσω του κωδικού σας μέσω της ιστοσελίδας https://www.easymail.gr/.

 

Επιστροφές – Αλλαγές

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (ΦΕΚ 969/22-03-2017) ο πελάτης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος έχει το δικαίωμα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος,όπως αυτή αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης, μετά από συνεννόηση με τον υπεύθυνο του ηλεκτρονικού καταστήματος, να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν και παράλληλα να γίνει επιστροφή του καταβεβλημένου ποσού. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να βρίσκεται εντός της αρχικής του συσκευασίας και να μην έχει χρησιμοποιηθεί – φθαρεί. Θέλω να επιστρέψω ένα ή όλα από τα είδη που παρέλαβα.

 

Λήψη Φόρμας Επιστροφής

Θα πρέπει να αποστείλετε το προϊόν μαζί με την πρωτότυπη απόδειξη και τη φόρμα επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνεται δεκτή η επιστροφή, χωρίς εξαιρέσεις. Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κ.ο.κ). Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή μέσα σε 14ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας. Μετά τις 14 ημέρες δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Επίσης μπορείτε να κάντε αλλαγή στο προϊόν σας στο φυσικό κατάστημα *ΣΚΟΥΡΑΣ* στην Δ/νση ΑΙΟΛΟΥ 69 –ΑΘΗΝΑ-ΚΕΝΤΡΟ με την απόδειξη αγοράς. Στο φυσικό κατάστημα δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων. Το underwears.gr αναλαμβάνει τα έξοδα επιστροφής της παραγγελίας,εφόσον ευθύνεται για την αλλαγή είτε από λάθος στο χρώμα, μέγεθος είτε λόγω ελλαττωματικού προιοντος. Άλλως τα έξοδα βαρύνουν τον αγοραστή. Σε περίπτωση δεύτερης αλλαγής η επιβάρυνση είναι δικής σας και όχι του καταστήματος underwears.gr.

 

Όροι επιστροφών

 1. Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται μαζί με τη συσκευασία τους στην κατάσταση που αγοράστηκαν.
 2. Επιστροφές σε γυναικεία σλιπ, κιλοτάκια, γυναικείες φανέλες, ανδρικά boxer, σλιπ και φανέλες που έχουν δοκιμαστεί δεν γίνονται δεκτές.
 3. Επιστροφές σε κάλτσες και καλσόν, οι συσκευασίες των οποίων έχουν ανοιχτεί δεν γίνονται δεκτές.
 4. Σε περίπτωση που δεν τηρείται κάποιος από τους προαναφερθέντες όρους το προϊόν επιστρέφεται στον πελάτη ο οποίος και επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής.

Θέλω να γνωρίζω εάν παίρνω πίσω τα χρήματά μου, σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων

Η διαδικασία επιστροφής ξεκινά μόλις παραλάβουμε το προϊόν, και εφόσον το προϊόν πληροί τις προϋποθέσεις επιστροφής (δεν είναι κατεστραμμένο, ανοιγμένο κλπ). Η επιστροφή χρημάτων γίνεται ανάλογα με τον τρόπο που έχετε πληρώσει.

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει πιστωτική κάρτα, το ποσό πιστώνεται στην κάρτα σας, ενώ εάν έχετε πληρώσει με αντικαταβολή, το ποσό πιστώνεται στο τραπεζικό λογαριασμό IBAN που έχετε δηλώσει.

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία γίνεται εντός  τριάντα (30)  ημερών από την παραλαβή του προϊόντος. Επιστροφές χρημάτων στο φυσικό κατάστημα *ΣΚΟΥΡΑΣ* δεν πραγματοποιούνται.

Θέλω να αντικαταστήσω το προϊόν που επιστρέφω με κάτι άλλο

Για αλλαγή προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα τηλεφώνημα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 3211502, από Δευτέρα έως Παρασκευή 10π.μ. – 15μ.μ. Εκεί δηλώνετε το προϊόν που θέλετε, και, εφόσον είναι διαθέσιμο, θα γίνει άμεσα η αντικατάσταση.

Η απόδειξη και η φόρμα επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνεται υποχρεωτικά για όλες τις Επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Μπορείτε να κάνετε την επιστροφή μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας.

Μετά τις 14 ημέρες δεν θα γίνονται δεκτές επιστροφές, χωρίς εξαιρέσεις. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται θα πρέπει να είναι στην αρχική κατάσταση που τα παραλάβατε. Οποιαδήποτε φθορά ή ζημιά προκληθεί θα έχει σαν αποτέλεσμα την μη αποδοχή της επιστροφής, χωρίς εξαιρέσεις.

Σημαντικά στοιχεία

Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε εφόσον είναι αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση, και η συσκευασία του δεν έχει φθαρεί. Ενδύματα και υποδήματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το καρτελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν επιστρέφονται.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε κάτω εσώρουχα (σλιπάκια, μποξεράκια, κιλοτάκια) Στα γυναικεία μαγιό με αυτοκόλλητη προστατευτική ταινία και στα σλιπάκια, η επιστροφή μπορεί να γίνει μόνο εάν δεν έχει αφαιρεθεί η ταινία αυτή.

Σε περίπτωση επιστροφής, είναι απαραίτητο να υπάρχει και η απόδειξη αγοράς μέσα στο δέμα. Εφόσον δεν τηρούνται κάποιες ή όλες από τις παραπάνω προϋποθέσεις, το κατάστημα underwears.gr έχει δικαίωμα να μην δεχτεί την επιστροφή του συγκεκριμένου προϊόντος.

Στην περίπτωση αυτή, το προϊόν γυρίζει στον αποστολέα του, ο οποίος βαρύνετε με τα έξοδα της αποστολής.

 

Λήψη Παραγγελίας

Την παραγγελία σας μπορείτε να την κάνετε μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος ή τηλεφωνικά. Για τις τηλεφωνικές σας παραγγελίες θα χρειαστούμε τους κωδικούς των ειδών καθώς και το χρώμα /μέγεθος που επιθυμείτε. Τηλεφωνικές παραγγελίες μπορούν να γίνουν τις εργάσιμες μέρες του καταστήματος , από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, και από τις 10:00 μέχρι τις 15:00  Δευτέρα και Τετάρτη  και από τις 10:00 μέχρι τις 19:00 Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή ,στο τηλέφωνό  μας: 210-3211502. Το e-mail “επιτυχούς καταχώρησης παραγγελίας” δεν συνεπάγεται και υποχρέωση αποστολής της από την εταιρία underwears.gr, παρά μόνο όταν αυτή επιβεβαιωθεί και από το κατάστημα.

Το e-mail “επιτυχούς καταχώρησης παραγγελίας” δεν συνεπάγεται και υποχρέωση αποστολής της από την εταιρία underwears.gr, παρά μόνο όταν αυτή επιβεβαιωθεί και από το κατάστημα.

 

Τρόποι Πληρωμής & Αποστολής

Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

 • Αντικαταβολή με εταιρεία courier (EASY MAIL) με κόστος 2,50€
 • Πληρωμή με πιστωτική κάρτα VISA ή MasterCard.
 • Πληρωμή στο κατάστημα (Αιόλου 69 – Αθήνα κέντρο) με μετρητά ή πιστωτική κάρτα (Η παραγγελία σας δεσμεύεται για διάστημα 7 ημερών)
 • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς και αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης :
 • ΕΤΕ: IBAN GR0201101030000010340308344
 • ALPHA BANK: IBAN: GR2201401050105002002027094
 • PIRAEUS BANK: IBAN: GR5201715510006551106502062

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στο καταθετήριο υποχρεωτική αναγραφή του ονόματος του καταθέτη.

Μετά την πληρωμή με τραπεζική κατάθεση, παρακαλούμε αποστείλετε το καταθετήριο μέσω  e-mail: info@underwears.gr, ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 210-3211502 για επιβεβαίωση κατάθεσης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Κατά την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, αν αυτή γίνει με internet banking βεβαιωθείτε ότι τα έξοδα βαρύνουν τον εντολέα.

Η εξόφληση θα εμφανιστεί εντός τριών εργασίμων ημερών από την κατάθεση και τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα θα αποσταλούν μετά.

Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή του αριθμού λογαριασμού και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση σφάλματος.

 

Αποστολές

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται είτε με υπηρεσία courier (EASY MAIL) είτε με ίδια μέσα της επιχείρησης μας.

Αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια.

Παραλαβή προϊόντων μπορεί επίσης να γίνει και από το φυσικό μας κατάστημα (ΑΙΟΛΟΥ 69 – Αθήνα κέντρο-Τηλ 210-3211502).

Τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος είναι στην πλειονότητά τους ετοιμοπαράδοτα. Αυτό εγγυάται άμεση αποστολή της παραγγελίας.

Για παραγγελίες από το εξωτερικό, παρακαλούμε να επικοινωνείτε μαζί μας για τον τρόπο αποστολής και πληρωμής.

 

Μεταφορικά

Ο πελάτης επιβαρύνεται με το ποσό των 3,50€ για την μεταφορά της παραγγελίας του με μέσα της επιχείρησης μας ή με υπηρεσία courier (EASY MAIL).

Δωρεάν παραλαβή από το κατάστημά μας (ΑΙΟΛΟΥ 69 – Αθήνα κέντρο).

* Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες

 

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ


Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών
πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-
bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον
ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

 

Όροι Χρήσης – Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 

Σε περίπτωση εγγραφής σας στην ιστοσελίδα underwears.gr της εταιρείας Μιλτιάδης Π. Σκούρας, θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία, προκειμένου είτε να ενεργοποιηθεί η παραγγελία σας είτε/και να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός σας. Με την καταχώριση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας/του αιτήματός σας κοινοποιήσεις προς εσάς δύνανται να γίνονται και στη δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη συνήθη χρήση της ιστοσελίδας χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εγγραφή σας στον διαδικτυακό τόπο underwears.gr της εταιρείας Μιλτιάδης Π. Σκούρας και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας είτε επιθυμείτε να παραγγείλετε κάποιο από τα προϊόντα μας, να ενημερωθείτε για κάποιο από αυτά, να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας ή άλλες προωθητικές ενέργειες/υλικό της εταιρείας μας.

Η πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ορίζει πώς χρησιμοποιούνται και προστατεύονται όλες οι πληροφορίες που δίνει ο χρήστης/πελάτης σε αυτό τον ιστότοπο. Στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, σε συνδυασμό με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΕΕ 2016/679) και της συναφούς ισχύουσας διεθνούς, περιφερειακής και εθνικής νομοθεσίας, στις οποίες περιλαμβάνεται και η νομοθεσία για cookies (Cookie Law 2013).

Με την εγγραφή σας στις υπηρεσίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα underwears.gr συναινείτε επίσης στην αποθήκευση και χρήση των προσωπικών δεδομένων σας, σύμφωνα με την παρούσα Δήλωση. Επιτρέπεται να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, προκειμένου να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, βάσει της κείμενης νομοθεσίας (άρθρο 6(1β) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Τα προσωπικά σας δεδομένα δεν χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς, πλην των όσων περιγράφονται στη Δήλωση, εκτός αν λάβουμε την προηγούμενη άδειά σας, ή εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

Όλες οι συναλλαγές πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών διεκπεραιώνονται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της ALPHA BANK και η μόνη πληροφορία που λαμβάνει η εταιρεία μας σχετίζεται με την επιτυχία ή αποτυχία της πληρωμής σας.

Ο πελάτης ενημερώνεται για τη χρέωση, πληκτρολογεί τα στοιχεία της χρεωστικής / πιστωτικής του κάρτας και η αποστολή και διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια επικοινωνίας (SSL 128 bit) από το site της ως άνω τράπεζας. Στην περίπτωση αυτή, δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, αλλά χρησιμοποιούνται μόνο κατά τη διάρκεια ελέγχου και χρέωσής της. Επιπλέον, τα στοιχεία που έχει καταχωρήσει ο πελάτης στον ιστότοπο της εταιρείας δεν γνωστοποιούνται στην τράπεζα.

Σας ενημερώνουμε ειδικότερα ότι βάσει του κανονισμού EU GDPR (25/5/2018) τηρούμε τα προσωπικά σας στοιχεία στο αρχείο μας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά σύμφωνα με το νόμο. Με απόλυτο σεβασμό στην ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, η εταιρεία μας περιορίζεται μόνο στη χρήση αυτών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

Πιο Αναλυτικά:

 • Τι συλλέγουμε;

1.Την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και όποιο όνομα χρήστη εσείς καταχωρήσετε, κατά την έγγραφή σας ως χρήστης του ιστότοπου της εταιρείας μας.

2.Την ηλεκτρονική διεύθυνση, το όνομα, το επίθετο, τη διεύθυνση, τον ταχυδρομικό κώδικα, την πόλη και τα τηλέφωνα επικοινωνίας σας, κατά την αποδοχή της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου καταχωρούμε και τον ΑΦΜ και την εφορία σας.

 • Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα ως άνω προσωπικά δεδομένα;
 1. Διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει ως χρήστης του ιστότοπου της εταιρείας μας, για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε να παραμείνετε εγγεγραμμένος σε αυτόν και να είμαστε σε επικοινωνία. Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη σας μας τιμά.
 2. Διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει στο πλαίσιο εκτέλεσης της παραγγελίας σας ή εξυπηρέτησης του αιτήματός σας για όσο χρόνο απαιτείται για το σκοπό αυτό.
 3. Διατηρούμε τα στοιχεία που μας έχετε παραχωρήσει επειδή επιθυμείτε να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο μας, εκπτωτικά κουπόνια και ενημέρωση για άλλες προωθητικές ενέργειες, για όσο χρόνο επιθυμείτε να τα λαμβάνετε. Είναι χαρά μας να επικοινωνούμε μαζί σας με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Σε κάθε αποστολή ο παραλήπτης έχει τη δυνατότητα να διακόψει τη λήψη επόμενων email επιλέγοντας την απεγγραφή του από το εκάστοτε newsletter.
 • Τι κάνουμε αυτές τις Πληροφορίες;
 1. Τις χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για τη διαχείριση των παραγγελιών σας και σε καμία περίπτωση αυτές δεν μεταβιβάζονται σε τρίτους.
 2. Τις χρησιμοποιούμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας μέσα από την ανάδρασή σας.
 3. Περιοδικά με την έγκρισή σας σας αποστέλλουμε προωθητικά e-mails (newsletters) με τις προσφορές & τα προϊόντα μας.
 • Πώς είστε ασφαλείς;

Ο ιστότοπος/το ηλεκτρονικό κατάστημα underwears.gr δεσμεύεται στη διαρκή προσπάθεια του να ακολουθεί τις πιο σύγχρονες πολιτικές ασφάλειας και προστασίας του περιεχομένου του, όπως το πιστοποιητικό ασφαλείας Secure Sockets Layer, μέσω του οποίου δημιουργεί μια κρυπτογραφημένη σύνδεση μεταξύ του web server μας και του browser του επισκέπτη, διασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές, αποτρέποντας την υποκλοπή τους από κακόβουλους χρήστες.

 • Δυνάμει του κανονισμού EU GDPR (25/5/2018) μπορείτε ανά πάσα να ζητήσετε αντίγραφο όλων των δεδομένων που σας αφορούν, όπως αναλυτικό ιστορικό παραγγελιών και στοιχεία επικοινωνίας, μπορείτε να ζητήσετε την διόρθωση αυτών, τον περιορισμό της επεξεργασίας τους, τη διαγραφή όλων των στοιχείων σας, ή/και την διαγραφή σας από τα ενημερωτικά δελτία μας.
 • Βάσει της οδηγίας 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των “cookies”, προκειμένου να εντοπίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας, αλλά και να παρατηρήσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης του, από τη στιγμή που ο χρήστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα μας. Τα cookies είναι μηνύματα τα οποία ο διακομιστής (web server) μεταβιβάζει στον περιηγητή σας (web browser) όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Ο περιηγητής σας αποθηκεύει κάθε μήνυμα σε ένα μικρό αρχείο, το οποίο μας παρέχει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και αναλύονται συνολικά, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο, αλλά και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Μπορείτε πάντα, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας, να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα cookies.
 • Συλλογή γενικών δεδομένων και πληροφοριών: Κατά τη χρήση του site μας συλλέγονται και αποθηκεύονται σε log files του server στοιχεία όπως η IP του χρήστη, ο browser του, το λειτουργικό του σύστημα, η ημερομηνία και η ώρα κάθε κλήσης προς τους server μας, το από πού ήρθε στο site μας (referrer) και άλλα παρεμφερή στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να ταυτοποιήσουν τον χρήστη, χρειάζονται όμως για την παρακολούθηση της ομαλής λειτουργίας και απόδοσης του ιστότοπου μας και των μέσω αυτού παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και την παροχή πληροφοριών στις αρχές σε περίπτωση κυβερνοεπιθέσεων.
 • Τα ενημερωτικά email μας περιέχουν tracking pixels που επιτρέπουν τη στατιστική ανάλυση της επιτυχίας ή αποτυχίας κάθε αποστολής. Από το tracking pixel μπορούμε να δούμε αν κάποιο email ανοίχτηκε και σε ποια links του έγινε κλικ.
 • Στατιστική ανάλυση δεδομένων επισκεψιμότητας: Δεδομένα συμπεριφοράς στο site μας, όπως ποιες σελίδες επισκέπτεται, χρόνους παραμονής, από ποια site ήρθε (referrer), συχνότητα επισκέψεων κτλ. αποθηκεύονται σε τρίτες υπηρεσίες όπως το Google Analytics για το σκοπό της βελτίωσης του μάρκετινγκ της εταιρείας μας. Αυτά τα δεδομένα δεν ταυτοποιούν προσωπικά τους χρήστες. Αυτές οι τρίτες υπηρεσίες αποθηκεύουν cookies για να λειτουργήσουν.
 • Remarketing: Για σκοπούς διαφήμισης, παρέχονται δεδομένα επισκεψιμότητας σε τρίτες υπηρεσίες, όπως το Google και το Facebook με σκοπό την εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων σε site τρίτων.
 • Συνεργασία με τις αρχές: Προσωπικά δεδομένα μπορεί να κοινοποιηθούν σε δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.
 • Για θέματα που αφορούν τα δεδομένα σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Μιλτιάδη ΣΚΟΥΡΑ τηλ. 2103211502, e-mail: info@underwears.gr

Η εταιρεία Μιλτιάδης Π.ΣΚΟΥΡΑΣ εφαρμόζει συγκεκριμένες διαδικασίες τεχνικής και οργανωτικής ασφαλείας, προκειμένου να προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες από απώλεια, κακή χρήση, μεταβολή ή καταστροφή. Οι συνεργάτες μας που μας υποστηρίζουν στη λειτουργία αυτού του διαδικτυακού τόπου επίσης συμμορφώνονται με αυτές τις διατάξεις.

Η χρήση του διαδικτυακού τόπου της εταιρείας Μιλτιάδης Π. ΣΚΟΥΡΑΣ προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή από τον χρήστη των παραπάνω όρων. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί περιοδικά την παρούσα Δήλωση, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, με στόχο τη  συμμόρφωση προς την ισχύουσα νομοθεσία. Κάθε αλλαγή, θα δημοσιεύεται σε αυτή τη σελίδα.